VISGRAAT VLOEREN ONDERHOUD

Naast het leggen van visgraat vloeren zijn wij ook al 27 jaar gespecialiseerd in onderhoud

VISGRAAT VLOEREN ONDERHOUD

Naast het leggen van visgraat vloeren zijn wij ook al 27 jaar gespecialiseerd in onderhoud

Visgraat Vloeren Onderhoud 

Sinds 1972 Erkend specialist in Visgraat Vloeren Onderhoud. Zo hebben wij door de jaren heen vele visgraat vloeren vakkundig gerenoveerd. Het schuren en oliën, lakken en hardwaxen van visgraat vloeren is 50% van onze dagelijkse werkzaamheden.

Visgraat Onderhoud Producten 

Ook voor de juiste onderhoudsproducten van uw visgraat vloer kunt bij ons terecht voor een vakkundig advies en vervolgens bestellen via onze shop. Zo weten wij als geen ander welke producten het beste en mooiste zijn om uw visgraat vloer in topconditie te houden.

Visgraat Vloeren Specialist Werkt uitsluitend met hoogwaardige machines

Kwaliteit is het doel het middel, hoogwaardige parketschuurmachines van BONA. Door gebruik te maken van de meest moderne machines en de juiste schuurtechniek worden de beste en mooiste resultaten behaald. Een houten parketvloer wordt met de nieuwste Bona Belt HD 2.4 (2017) bandschuurmachine van grof naar fijn geschuurd (indien noodzakelijk) in 3 tot 4 gangen. Voor het schuren van de randen (kanten) maken wij gebruik van een High Quality kanten schuurmachine welke ook op moeilijk te bereiken plekken kan komen zoals onder een radiator. Voor de laatste fase (polijsten) wordt er gebruik gemaakt van de Bona Flex en het MultiHole Systeem. Hierdoor wordt de olie optimaal aangebracht op de vloer.