De voordelen van visgraat parket

Kiezen voor visgraat parket is kiezen voor sfeervol en tijdloos. Is voor een vloer met uitstraling gaan. Behalve in vaak chique monumentale gebouwen, is de visgraat tegenwoordig ook dé vloer in nieuwbouwwoningen. Dat is niet voor niets zo, want de mogelijkheden die deze vloer biedt, zijn uniek en bijkans eindeloos. Bovendien is visgraat parket prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Ook wat betreft het kleurenpalet heeft deze vloer heel veel te bieden. Wie alleen met het beste genoegen neemt en zo lang mogelijk plezier wil hebben van de vloer, die laat de vloer leggen door ons gespecialiseerde en ervaren

Uniek parket

Parket met visgraat model is uniek parket, vanwege met name het patroon. Daarom ook is het belangrijk dat als u de vloer gaat leggen, de lengtes precies hetzelfde zijn, net als uiteraard de breedte. Het leggen van een visgraat parketvloer gaat op identieke wijze als het leggen van een ‘gewone’ parketvloer. In eerste instantie wordt een mozaïek of spaanplaat als een soort van tussenvloer geplaatst die vervolgens bevestigd wordt op de constructievloer. Daarna worden de stroken met visgraat op die tussenvloer gelijmd en vernageld. Uiteraard wordt binnen ons aanbod altijd duidelijk aangegeven in welke afmetingen (lees: lengte en breedte) het parket verkrijgbaar is. Het unieke visgraat parket bestaat in negen van de tien gevallen uit tapis stroken

Visgraat Parket
Visgraat Parket

Kleur, hardheid en structuur

Het is geen lastige opgave om een geschikte visgraat vloer aan te schaffen. Dit omdat u bij ons kunt kiezen uit een indrukwekkend breed aanbod, in verschillende modellen en in diverse soorten en hout diktes. U kiest helemaal zelf de kleur, de hardheid van het parket en de structuur, passend bij uw specifieke wensen en eisen. Bovendien voeren we de bekende merken. Er zijn meer dan voldoende redenen om te bedenken waarom u voor visgraat parket zou kiezen. Neem alleen al de keuzemogelijkheden van dit type parket. 

Geluid Reducerend

Met een goede ondervloer werkt visgraat parket bovendien geluid reducerend. Over ondervloeren gesproken; uw visgraat parket is prima te leggen op 10 dB ondervloeren, die uiteraard gecertificeerd zijn. Ook wat betreft de afwerking zijn meerdere opties mogelijk, terwijl als u goed met de vloer omgaat u een vloer voor het leven heeft liggen. Omdat visgraat parket prima en vaker geschuurd kan en mag worden, kunnen de vloeren langer dan een eeuw mee.

Te combineren met vloerverwarming

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Er is parket voor elke smaak, voor elke ruimte, in heel veel kleuren. Natuurlijk is deze parketsoort ook prima te combineren met vloerverwarming. Belangrijk, want met vloerverwarming kan bezuinigd worden op de energienota en vloerverwarming voelt daarnaast bijzonder comfortabel aan. In vergelijking met andere parketvloeren kan dit parket om soms iets duurder zijn. Daar staat echter een veel langere levensduur tegenover.

De beste match

U doet bij het bepalen van het soort visgraat parket net als bij het kiezen voor de kleur, het soort hout en de dikte nooit tevergeefs een beroep op ons team. Als geen ander zijn wij in staat te bepalen wat voor uw specifieke situatie de beste oplossing is. Bovendien zullen zij uw uitgezochte vloer op zo kort mogelijke termijn leggen en u advies geven over hoe u de vloer zo lang mogelijk ‘als nieuw’ houdt. Parket met visgraat vraagt om specialisten. Gewoon, omdat het een bijzondere vloer is, een vloer die weinig onderhoud nodig is en waarmee je een leven lang kunt doen.

Een ware beleving

Visgraat staat voor warmte, sfeer en uitstraling, ongeacht welke ruimte u wilt laten leggen met dit patroon. Niet voor niet is dit type parket al lang een van de meest populaire parketvloeren. En dat zegt eigenlijk al genoeg. De charme van de vloer en onze vakkennis en ervaring zijn de beste match als het gaat om de keuze voor de voor u meest geschikte en passende parketvloer.

Showroom lokaal gevestigd in Utrecht

Woont u in de regio Utrecht of elders in het land? Wij zijn met onze visgraat parket showroom lokaal gevestigd in Utrecht en hiermee goed bereikbaar. Wanneer u graag eens komt kijken naar ons uitgebreide assortiment aan visgraat vloeren dan bent u hier op het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een droom visgraat parket. Wij zijn u graag van dienst!

Eiken Visgraat Parket