Visgraat Parket in Soest

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer, maar dan wel met een ontzettend mooi motief? Kies dan voor het prachtige visgraat parket in Soest van de Visgraat Vloeren Specialist. U heeft de keuze uit diverse fraaie houtsoorten van de beste kwaliteit, die bovendien uitgevoerd kunnen worden in verschillende kleuren en met meerdere soorten finish. Of u nu gaat voor een glanzende of juist matte parketvloer, met onze visgraat vloeren zit u altijd goed! Misschien weet u al precies waar u naar op zoek bent of wellicht kunt u juist wel wat begeleiding gebruiken van onze parket experts. Weet dan dat we altijd voor u klaar staan, zowel in onze goed geoutilleerde showroom als bij u thuis.

Hoogwaardige Visgraat Parketvloeren in Soest verrassend laag geprijsd

Bij de Visgraat Vloeren Specialist zetten we hoog in op zowel kwaliteit als toegankelijk van al onze producten. Daarom beschikken we over een zeer uitgebreide sortering van houten visgraat vloeren voor werkelijk ieder budget. Op deze manier kunt u uw woning altijd voorzien van een magnifieke nieuwe parketvloer, ook als u geen al te royaal budget hebt. Kom gerust eens bij ons langs en bekijk in onze showroom de vele mogelijkheden met eigen ogen. Maak vanuit uw persoonlijke voorkeuren de keuze voor een lichte of juist donkere houten vloer, met brede of juist smalle houten panelen. Onze visgraat vloeren in Soest zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten: Afzelia, Merbau, Jatoba, Bamboe, Maple, Eiken, Noten en ook Wenge. Er zit dus altijd een perfecte soort voor u bij!

visgraat parket in Soest
visgraat parket in Soest

Een Houten Visgraat Vloer voor optimaal comfort

Meer wooncomfort is altijd prettig en daarom kunt u bij het leggen van uw nieuwe visgraat parket in Soest tevens kiezen voor een geluid reducerende ondervloer. Dit scheelt enorm in geluidsoverlast, zowel binnen uw eigen gezin als richting de eventuele onderburen. Overigens kan een houten visgraat vloer ook uitstekend over een vloerverwarming gelegd worden. U kunt dan niet kiezen voor een beschermende behandeling met lak of hardwax, maar zult moeten opteren voor vloerolie. Deze olie in een kleur naar uw wens voorkomt dat het hout kromtrekt of scheurt wanneer er veranderingen in de temperatuur plaatsvinden. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie of advies over uw nieuwe visgraat parket en vloerverwarming.

Advies in de toonzaal omtrent Visgraat Parket in Soest

Om er voor te zorgen dat uw nieuwe visgraat vloer straks perfect staat in uw woning, is het slim om vooraf goed na te denken welke uitstraling u wenst. In een stoere loft of tot woning omgetoverde oude loods is een strakke lichte vloer wellicht niet het beste idee. Kies liever voor een ruig ogende visgraat vloer met een wat verweerde uitstraling. In een nieuwbouwhuis bent u waarschijnlijk weer op zoek naar heel iets anders. Laat u inspireren door onze Sfeerimpressies of vraag om een goed advies van onze parket specialisten. We komen hiervoor graag bij u thuis langs en uiteraard staan ook de deuren van onze showroom altijd voor u open.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek