Visgraat Parket in IJsselstein

Houten vloeren zijn onverminderd populair in zowel oude als nieuwe woningen. Niet in de laatste plaats komt dit door hun ongelooflijke veelzijdigheid. Zo kunt u kiezen uit vele prachtige houtsoorten en de meest schitterende motieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van visgraat parket in IJsselstein? Dit dessin wordt gekenmerkt door houten vloerdelen die haaks op elkaar worden gezet. Op deze wijze ontstaat een patroon als een visgraat, dat zorgt voor een ruimtelijker gevoel in iedere woning. Traditioneel gezien werden er voor visgraat parket in IJsselstein smalle vloerdelen gebruikt. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker brede visgraat vloeren. Dit moderne tintje past helemaal bij de trend om de vloer helemaal te laten aansluiten bij de rest van het interieur.

Uitgebreid advies voor omtrent uw Visgraat Parket in Bilthoven

Als u zelf een vloer van visgraat parket in IJsselstein wilt laten leggen, bent u bij de Visgraat Vloeren Specialist volledig aan het juiste adres. Reeds meerdere decennia staan wij bekend als de regionale expert op het gebied van houten vloer leggen, renoveren en onderhouden. Aan de hand van een adviesgesprek of bezoek aan onze prachtige showroom kunt u uw ideale keuze maken voor uw nieuwe vloer. Vervolgens zullen wij hem prachtig en keurig voor u leggen, waarbij we desgewenst een dempende ondervloer kunnen aanbrengen. Beschikt uw woonhuis of appartement over vloerverwarming? Ook dan kunt u kiezen voor visgraat parket in IJsselstein. Door het toevoegen van een speciale olie finish welke verkrijgbaar zijn in 24 verschillende kleuren, zorgen we ervoor dat uw houten vloer goed beschermd is tegen de temperatuurwisselingen

visgraat parket in IJsselstein
visgraat parket in IJsselstein

Hoge kwaliteit Visgraat Parket verrassend laag geprijsd!

Bij visgraat parket denken we vaak aan oude landhuizen en kastelen en zo ontstaat bij veel mensen de gedachte dat een dergelijke vloer ontzettend duur is. Dat is echter lang niet altijd het geval! De Visgraat Vloeren Specialist biedt u een ruime keuze uit allerlei houtsoorten en uitvoeringen en heeft hiermee de perfecte visgraat vloer voor ieder budget. Om precies te weten te komen wat visgraat parket in IJsselstein u gaat kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Vul hiervoor het formulier in met uw persoonlijke gegevens en uw wensen. Hierna komen we zo snel mogelijk bij u terug met een nauwkeurige en gespecificeerde uitwerking van de totale kosten.

Meer informatie over visgraat parket in IJsselstein

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een houten vloer met visgraat motief in uw eigen huis, neem dan vandaag nog contact met ons op. We ontvangen u graag in onze showroom om u de mooiste voorbeelden te tonen. Natuurlijk kunnen we ook bij u thuis langskomen om de vele opties te bespreken. Onder het kopje Sfeerimpressies op deze website kunt alvast wat rondkijken naar ons eerdere werk. Op deze manier kunt u zich laten inspireren over wat u wel of juist absoluut niet zou willen. Iedere klant en elke woning is anders en daarom leveren we altijd 100% maatwerk bij het plaatsen van uw nieuwe visgraat parket in IJsselstein.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek