Visgraat Parket in Houten

Is het tijd voor een nieuwe vloer in huis waar u echt van kunt genieten? Kies dan voor één van onze prachtige visgraat parketvloeren. Doordat ze gemaakt worden van de mooiste houtsoorten, zorgen ze voor een warme en luxueuze uitstraling. Deze past in zowel traditionele als eigentijdse interieurs. Vanzelfsprekend is er voor ieder wat wils en dus kunt u kiezen uit zowel smal als breed visgraat parket in Houten. De kleur is nog zo’n punt waarop iedereen van mening verschilt en om die reden bieden we u een ongekend ruime keuze uit zowel lichte als donkere houtsoorten. Bovendien kan uw parketvloer in visgraatmotief worden afgewerkt met olie, hardwax of lak in allerlei fraaie kleurstellingen. Hiermee past uw nieuwe visgraat parket in Houten perfect in uw woning.

Visgraat Parket en Vloerverwarming in Houten

Comfort in huis is ontzettend belangrijk en daarom vragen veel mensen zich af of het mogelijk is om een houten vloer te combineren met vloerverwarming. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij dit volmondig bevestigen. U dient er wel rekening mee te houden dat u dan niet alle vormen van afwerking kunt kiezen. Het visgraat parket in Houten met vloerverwarming kan het beste worden behandeld met vloerolie. Dit middel voorkomt scheuren en krommingen in hout, wanneer het warm wordt of juist afkoelt. Vanzelfsprekend kunnen wij het leggen en oliën van uw visgraat parket in Houten volledig voor u verzorgen. Voor een prijsopgave op maat vult u eenvoudig even ons online offerteformulier in.

visgraat parket in Houten
visgraat parket in Houten

Uw Visgraat Parket in Topconditie Houden

Visgraat Vloeren Specialist beschikt over tientallen jaren ervaring in een visgraat vloer leggen, onderhouden en renoveren. U zit bij ons dan ook helemaal goed als u uw visgraat parket in Houten nog mooier wilt laten maken. We komen vrijblijvend bij u langs voor een grondige en nauwkeurige inspectie van uw vloer, waarna we u een passend advies geven. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om uw visgraat vloer professioneel te laten reinigen of schuren. Hiermee wordt de oorspronkelijke schoonheid van uw parket volledig teruggehaald en kunnen we ook de kwaliteit van uw houten vloer blijven waarborgen. Wilt u uw visgraat parket in Houten gewoon zelf onderhouden? Vraag ons dan om advies omtrent de beste schoonmaakmiddelen voor uw vloer!

Ruime keuze aan Houten Visgraat Vloeren

Het assortiment van de Visgraat Vloeren Specialist is ontzettend uitgebreid en biedt u de keuze uit de allermooiste houtsoorten. Van Afzelia, Wenge, Jatoba en Merbau tot Bamboe, Noten, Maple en Eiken. In onze showroom vindt u alle varianten keurig gerangschikt op kleur en uitvoering. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen en het aanbod te bekijken. Loop zelf rustig rond of vraag één van onze visgraat vloeren experts om u te vergezellen. U ontvangt van ons een passend advies, waarbij we uitgaan van uw persoonlijke voorkeuren en de mogelijkheden in uw woning. Het is aan te raden om uw bezoek aan de showroom van tevoren in te plannen.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek