Visgraat Parket in Zeist

Bij de Visgraat Vloeren Specialist vindt u het mooiste visgraat parket in alle soorten en maten. Van donkere tot lichte houtsoorten en in een matte of juist glanzende finish. Hiermee maakt u een duurzame keuze voor een vloer die wel een leven lang meegaat. Dankzij uw visgraat parket in Zeist wordt uw interieur echt compleet en om door een ringetje te halen. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan moderne, landelijke, klassieke en stoere visgraat vloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Hier staan onze experts in houten vloeren volledig voor u klaar met advies op maat en de beste tips voor uw nieuwe visgraat parket. Het is fijn om te weten dat we houten vloeren aanbieden voor elk budget. Zo ligt een prachtige nieuwe parketvloer met visgraatmotief ook voor u binnen handbereik.

Hoogwaardig Visgraat Parket in Zeist te zien bij ons in de Toonzaal

Visgraat parket wordt opgebouwd door het haaks leggen van tapis stroken (vloerdelen). U kunt kiezen voor zowel brede als smalle stroken, afhankelijk van de gewenste uitstraling en natuurlijk de houtsoort. De Visgraat Vloeren Specialist werkt voornamelijk met de houtsoorten Wenge, Bamboe, Merbau, Eiken, Afzelia, Maple, Jatoba en Noten. Elk van deze varianten heeft zijn eigen hardheid en houtstructuur. In onze showroom kunt u ze allemaal op uw gemak bekijken. Voor een optimale keuzebeleving hebben we onze vloeropties op kleur gerangschikt. Wilt u meer informatie over een bepaalde houtsoort of wilt u weten op welke wijze de verschillende soorten zich tot elkaar verhouden? Vraag dan om advies van één van onze specialisten op het gebied van visgraat parket in Zeist.

visgraat parket in Zeist
visgraat parket in Zeist

Een Visgraat vloer in combinatie met vloerverwarming

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan een visgraat parketvloer uitstekend worden gelegd over een vloerverwarmingsinstallatie. Wordt dit uw keuze, dan zullen we uw nieuwe houten vloer afwerken met een beschermende olie. Deze voorkomt niet alleen vervuiling van het parket, maar zorgt er ook voor dat het hout niet kan scheuren of kromtrekken bij temperatuurverschillen. Onze vloer experts vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een visgraat vloer leggen in uw woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het online formulier.

Periodiek onderhoud van uw visgraat parket in Zeist

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe houten visgraat vloer zo lang mogelijk mooi blijft, raden we u aan hem regelmatig schoon te maken. Dit kan met een zachte bezem of met de stofzuiger. Gebruik in het laatste geval dan wel het speciale opzetstuk voor parketvloeren. U kunt uw visgraat parket reinigen met een passend middel, waarover we u uiteraard graag adviseren. Als uw houten vloer al een aantal jaren ligt, zult u waarschijnlijk te maken krijgen met vervuiling of zelfs beschadigingen. Dan kunt u eenvoudig kiezen voor een behandeling van visgraat vloer schuren en afwerken. Dit kunt u het beste aan een ervaren vakman overlaten. Neem voor het verfraaien of renoveren van uw visgraat parket in Zeist vrijblijvend contact op met de Visgraat Vloeren Specialist.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek