Visgraat Parket in Wijk bij Duurstede

Visgraat vloeren zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een prachtige parketvloer van de hoogste kwaliteit, die ook nog eens ontzettend lang meegaat. Ons visgraat parket in Wijk bij Duurstede wordt vervaardigd uit de mooiste en meest duurzame houtsoorten van over de hele wereld. Kies bijvoorbeeld voor het schitterende Jatoba in een warme roodbruine uitvoering of voor een visgraat vloer in licht Maple. Wilt u echt iets unieks? Dan kunt u ook opteren voor een zeer fraaie Wenge parketvloer. De keuze is ongekend en om die reden staan we u graag bij in uw zoektocht naar de perfecte nieuwe houten vloer. Bij goed onderhoud gaat uw visgraat parket in Wijk bij Duurstede overigens tot wel tientallen of zelfs 100 jaren mee.

Welke houtsoort voor uw Visgraat Parket in Wijk bij Duurstede?

Visgraat vloeren kunnen worden gemaakt van diverse prachtige houtsoorten. Naast de hiervoor genoemde soorten Wenge, Maple en Jatoba kunt u bij ons ook terecht voor Afzelia, Notenhout, Bamboe, Merbau en Eiken visgraat vloeren. De eigenschappen en kleurvariaties verschillen per houtsoort en ook de hardheid is niet bij ieder soort hetzelfde. We horen graag hoe intensief uw nieuwe visgraat parket in Wijk bij Duurstede zal worden gebruikt. Aan de hand hiervan kunnen we u optimaal adviseren omtrent de beste houtsoorten en afwerkingen voor in uw woning. Plan snel een adviesafspraak met ons in of ga telefonisch in gesprek met één van onze uiterst ervaren parketteurs.

visgraat parket in Wijk bij Duurstede
visgraat parket in Wijk bij Duurstede

Leggen en onderhouden van een Visgraat Parket

Indien u kiest voor nieuw visgraat parket in Wijk bij Duurstede van de Visgraat Vloeren Specialist, dan kunt u rekenen op 100% inzet. We leggen uw houten vloer in het prachtige visgraatpatroon en zorgen ervoor dat alle delen naadloos op elkaar aansluiten. Vervolgens wordt uw parket afgewerkt met een beschermende deklaag. Hierna is uw vloer bestand tegen allerlei kwade invloeden van buitenaf, zoals verkleuring en beschadiging. Nadat uw nieuwe houten vloer gelegd is, moet hij regelmatig onderhouden worden met geschikte middelen. Indien u dit wenst, kunt u het onderhoud aan uw visgraat parket in Wijk bij Duurstede ook aan ons overlaten. Tevens kunnen wij uw vloer renoveren middels parket schuren.

Centraal gelegen Visgraat Parket Toonzaal

De Visgraat Vloeren Specialist beschikt over een eigen, zeer ruime showroom waar u ons volledige assortiment eens rustig kunt bekijken. We heten u hier van harte welkom en voorzien u uiteraard met plezier van een passend advies. Voor nog meer inspiratie tijdens uw zoektocht kunt u ook de vele voorbeelden van visgraat parket in Wijk bij Duurstede op onze website bekijken. U vindt een selectie van onze allermooiste projecten onder het kopje Sfeerimpressies. Vanzelfsprekend krijgt u in onze showroom voldoende ruimte om rustig rond te kijken. Om drukte te vermijden is het verstandig om ons vooraf te laten weten wanneer u wilt langskomen. Tevens kunnen we er op deze manier voor zorgen dat onze parket specialisten voldoende tijd en aandacht hebben om al uw vragen te beantwoorden.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek