Visgraat Parket in Vianen

Een houten vloer in het schitterende visgraat patroon is een vloer waar u vele tientallen jaren mee vooruit kunt. Dankzij het gebruik van de beste soorten hout bent u in één keer klaar voor nu en in de toekomst. Houten vloeren brengen namelijk als groot voordeel met zich mee dat ze bij beschadiging of verkleuring eenvoudig geschuurd kunnen worden. Dit schuren verwijdert alle onvolkomenheden en kan zelfs meerdere keren worden uitgevoerd. Een goed onderhouden parketvloer kan zo tot wel 100 jaar meegaan. Een mooi voorbeeld van de houten vloer is ons visgraat parket in Vianen. Dit wordt op vakkundige wijze gelegd door onze ervaren parketteurs en is dankzij een beschermende behandeling met hardwax, lak of olie ontzettend goed tegen schade beschermd.

Hoe is een Visgraat Vloer opgebouwd

Voordat we aan de slag gaan met het leggen van uw nieuwe visgraat parket in Vianen, zullen we eerst een ondervloer aanbrengen. Indien gewenst plaatsen we tevens een geluiddempende laag. Hierna is het tijd om de houten vloerpanelen in het kenmerkende visgraatmotief te leggen. Om een perfect eindresultaat te kunnen waarborgen, zorgen we ervoor dat alle panelen precies even lang en even breed zijn. Vervolgens worden de vloerdelen haaks op elkaar gezet, zodat langzaam maar zeker het zo mooie patroon van de visgraat ontstaat. Om verschuiving en de bijkomende ellende te voorkomen, worden de vloerdelen aan de ondervloer bevestigd door ze te verlijmen of te vernagelen. U kunt kiezen voor visgraat parket met of zonder een sierrand.

visgraat parket in Vianen
visgraat parket in Vianen

Ruime keuze aan Visgraat Parket in Vianen 

Bij het selecteren van uw nieuwe visgraat parket in Vianen heeft u allereerst de keuze uit de volgende houtsoorten: Afzelia, Wenge, Bamboe, Noten, Eiken, Merbau, Jatoba en Maple. In onze showroom kunt u per soort zien voor welke afmetingen deze het meest geschikt is. U wilt immers wel dat het visgraatpatroon goed zichtbaar is en netjes aansluit. Ook op het gebied van kleuren is er veel mogelijk. Iedere houtsoort brengt al zijn eigen lichte of donkere kleur mee en daarnaast kunt u de tint van uw visgraat vloer perfectioneren door het aanbrengen van een beschermlaag in de gewenste kleur. Naast een fraaie aanblik (in glans of mat) zorgt deze beschermlaag er tevens voor dat uw nieuwe houten visgraat vloer in Vianen nauwelijks zal beschadigen, vervuilen of verkleuren.

Kom langs en bewonder onze prachtige visgraat vloeren in onze Toonzaal!

Wilt u nu wel eens met eigen ogen zien wat de Visgraat Vloeren Specialist u allemaal te bieden heeft? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Centraal gelegen is hij uitermate gemakkelijk te bereiken en eenmaal binnen zult u versteld staan van de vele mogelijkheden. Loop recht op uw doel af of vraag om tips van onze specialisten bij het uitkiezen van uw visgraat parket in Vianen. Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen bij onze Sfeerimpressies. Op deze pagina hebben we een aantal schitterende voorbeelden van ons eerdere werk geplaatst. Vele tevreden klanten waren u al voor!

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek