Visgraat Parket in Nieuwegein

Met visgraat parket in Nieuwegein haalt u een prachtige nieuwe vloer in huis die geschikt is om uw interieur vele tientallen jaren te blijven sieren. Een visgraat vloer laat zich eenvoudig onderhouden en is hiermee een heerlijke keuze voor zowel oude panden als nieuwbouwhuizen. Geef uw woning direct meer sfeer met visgraat parket in Nieuwegein in uw favoriete kleur en uitvoering. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatie met een geluiddempende en isolerende ondervloer of zelfs vloerverwarming. Laat de Visgraat Vloeren Specialist u alles vertellen over de vele mogelijkheden van visgraat parket bij u thuis. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Hier ziet u alle beschikbare opties in een overzichtelijke opstelling.

Wat is een Visgraat Parket precies?

De visgraat vloer wordt gecreëerd door houten vloerdelen van dezelfde lengte op een zodanige manier te leggen, dat er een bepaald patroon ontstaat dat zeer sterk lijkt op de graat van een vis. Al vele honderden jaren is dit één van de populairste vormen van parketvloeren. U heeft de keuze uit zowel brede als smalle uitvoeringen van het visgraat parket in Nieuwegein. De variant van uw voorkeur wordt door onze ervaren vakmannen zorgvuldig gelegd en vervolgens afgewerkt. Door de toevoeging van olie, lak of hardwax wordt uw visgraat vloer nog mooier en ook is hij vanaf nu optimaal beschermd tegen vervuiling en beschadiging. De variant van uw keuze kan worden behandeld met zowel een lichte als donkere finish. Overigens kunt u kiezen voor zowel een volledige visgraat parketvloer als een visgraat parket met een sierrand

visgraat parket in Nieuwegein
visgraat parket in Nieuwegein

Visgraat Parket houtsoorten en afwerkingen

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak, zelfs niet als het gaat om visgraat parket in Nieuwegein. Om die reden beschikt de Visgraat Vloeren Specialist over een uitgebreide collectie aan houtsoorten en opties. Maak bijvoorbeeld de keuze uit een lichte of donkere visgraat vloer, die vervolgens in een smalle of juiste brede uitvoering wordt toegepast. Als het gaat om houtsoorten mag u kiezen uit prachtige varianten als Afzelia, Eiken, Noten, Bamboe, Jatoba, Merbau, Wenge en Maple. Onze houten vloeren specialisten vertellen u alles over de kwaliteiten en pluspunten van elk van deze houtsoorten. Plan daarom vandaag nog een afspraak met ons in. Dit kan zowel bij u thuis als in onze prachtige showroom.

Advies in de Toonzaal omtrent Visgraat Parket in Nieuwegein

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog niet heeft kunnen kiezen uit de vele opties die we u bieden. Daarom verwelkomen we u graag in onze showroom. Hier kunt u kennismaken met ons visgraat parket in Nieuwegein in werkelijk alle soorten, maten en uitvoeringen. De showroom is zodanig opgesteld dat u altijd afstand kunt houden van andere klanten en in alle rust uw ideale keuze kunt maken. Indien u dit op prijs stelt, loopt er een deskundige medewerker met u mee. Hij informeert u uitgebreid over de voordelen van de diverse houtsoorten en kan u meer vertellen over het benodigde onderhoud.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek