Visgraat Parket in Doorn

Ook in Doorn is er niets mooier dan een prachtige visgraat parketvloer om uw woning verder mee te verfraaien. Het kenmerkende motief wordt bereikt door smalle of brede lamellen haaks op elkaar te leggen. Wanneer hij door een gecertificeerde parketteur gelegd wordt, is het resultaat altijd volledig waterpas en naadloos. Bovendien zal de vakman uw nieuwe houten vloer voorzien van een beschermende laag olie, lak of hardwax. Op deze manier wordt het risico op verkleuring, beschadiging en vervuiling van uw visgraat vloer drastisch verminderd. Door te kiezen voor visgraat parket in Doorn heeft u voortaan de beschikking over een adembenemend mooie vloer die tientallen jaren mee zal gaan. Voor de prijs hoeft u het ook absoluut niet te laten, want bij de Visgraat Vloeren Specialist vindt u parket in alle prijsklassen.

Advies bij de keuze van een Visgraat Parket in Doorn

Er is ontzettend veel mogelijk wanneer u visgraat parket in Doorn wilt laten leggen. Zo kunt u kiezen voor een moderne, brede en frisse visgraat vloer in een lichte of donkere tint. Ook kunt u opteren voor een variant met smalle latjes en een licht verweerde uitstraling. Dit geeft uw woning extra karakter en sfeer. Wat vooral van belang is, is dat uw nieuwe visgraat parket past bij zowel uw persoonlijke smaak als bij het pand waarin het gelegd zal worden. Zo staat een robuuste visgraat vloer bijvoorbeeld helemaal top in een oud pand, terwijl u in een nieuwbouwwoning eerder voor een moderne variant zou kiezen. Om inspiratie op te doen, kunt u altijd een blik werpen bij het tabblad Sfeerimpressies.

visgraat parket in Doorn
visgraat parket in Doorn

Visgraat Vloeren Specialist regelt het van A tot Z

De Visgraat Vloeren Specialist regelt voor u het complete proces tot in de puntjes. Nadat u uit ons uitgebreide assortiment de perfecte vloer heeft gekozen, komen we bij u langs om deze professioneel te plaatsen. Het is verstandig om uw vloer op dit moment gelijk te voorzien van een isolerende en geluiddempende laag. Een tussenvloer van bijvoorbeeld spaanplaat is altijd de ideale basis voor het egaal leggen van uw visgraat parket in Doorn. Hierna worden de lamellen van uw keuze in het gewenste patroon gelegd, waarbij ze via vernageling of verlijming keurig worden vastgezet. Voor een beschermende afwerking zullen we vervolgens uw vloer voorzien van een prachtige afwerkingslaag zoals olie, hardwax of lak. U heeft hierbij de keuze uit vele verschillende kleuren en optieken (glans of mat).

benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een nieuwe visgraat vloer in uw huis of bedrijf? Regel dan direct een afspraak bij u thuis of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar met uitgebreide informatie over de verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Bekijk de vele opties en maak de meest passende keuze voor in uw appartement of woonhuis. Het maakt niet uit hoe groot, klein, oud of jong uw woning is. Wij hebben altijd het mooiste visgraat parket in Doorn tegen de beste prijs.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek