Visgraat Parket in Bilthoven

Wilt u een nieuwe houten vloer, zoals een prachtig visgraat parket in Bilthoven? Dan zit u goed bij ons bedrijf, de Visgraat Vloeren Specialist. Met meerdere decennia aan ervaring met houten vloeren plaatsen en onderhouden zijn we de echte regionale expert. We helpen u graag bij het vinden van uw meest ideale visgraat vloer in Bilthoven. We vinden het belangrijk om voor een zo breed mogelijk publiek klaar te staan en dus bieden we de mooiste visgraat vloeren voor elke portemonnee. Als uw vloer eenmaal een aantal jaren ligt, zal hij onvermijdelijk te maken krijgen met lichte ontsieringen. Deze kunnen we vakkundig verwijderen door middel van professioneel reinigen of uw visgraat vloer schuren.

Waarom kiezen voor een Visgraat Parketvloer in Bilthoven

Er zijn allerlei redenen te bedenken om over te gaan op visgraat parket in Bilthoven. Allereerst gaat het natuurlijk om de prachtige natuurlijke uitstraling van een dergelijke houten vloer. Deze zorgt voor ongekend veel sfeer in huis. Daarnaast kunt u een houten visgraat parketvloer gemakkelijk zelf onderhouden. Ook kunt u periodiek kiezen uw parket te laten reinigen door een specialist. Hiermee behoudt u de oorspronkelijke kwaliteit van het parket zo lang mogelijk. Daarnaast kan visgraat vloer prima worden gelegd in woningen met vloerverwarming. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het hout beschermd wordt tegen de schommelingen in de temperatuur. Kies daarom bij vloerverwarming altijd voor een geoliede houten vloer. Natuurlijk kunt u deze klus van parket leggen en oliën volledig aan ons doorgewinterde team overlaten.

visgraat parket in Bilthoven
visgraat parket in Bilthoven

Bezoek onze Showroom en ervaar het zelf

Het uitzoeken van bijvoorbeeld een eiken visgraat vloer hoeft helemaal niet lastig te zijn. Loop gewoon eens binnen in onze centraal gelegen showroom in Houten en bekijk onze uitgebreide collectie. Kies uit vele houtsoorten (Noten, Jatoba, Afzelia, Wenge, Maple, Eiken, Bamboe of Merbau) de perfecte variant die helemaal bij uw smaak past. Elke soort heeft zijn eigen hardheid, kleuring en fraaie nervenpatroon. In onze showroom is het gehele palet aan kleuren van licht tot donker te zien, zodat u nog eenvoudiger vindt wat u zoekt. Indien gewenst helpen onze deskundige medewerkers u bij uw keuze. U kunt ook altijd bij hen terecht voor een advies op maat en achtergrondinformatie per houtsoort.

Informatie aanvragen omtrent een visgraat parket in Bilthoven

Zodra u eenmaal uw zinnen heeft gezet op mooi visgraat parket in Bilthoven uit onze collectie, hoeft u doorgaans niet lang te wachten op de plaatsing. In overleg met u bepalen we een datum waarop we bij u langskomen voor het leggen en afwerken van uw nieuwe houten vloer. Reken erop dat dit gemiddeld zo’n 1 tot 2 dagen duurt. Dit is inclusief het plaatsen, afwerken en de droogtijd van de beschermende toplaag. Bij vragen of wanneer u meer informatie wenst, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw nieuwe houten visgraat vloer in de door u gewenste houtsoort? Vul dan het offerteformulier op deze web-site in. We laten u zo snel mogelijk weten welke scherpe tarieven we u kunnen aanbieden!

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Sortering Rustiek